Verdelgen van o.a. kakkerlakken, mieren en vlooien

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes in huis: een dergelijke plaag kunt u beter voorkomen. Want deze vliegensvlugge en oeroude beestjes kunnen schade aanrichten aan behang en papier. Hier zit namelijk cellulose in wat voor hun voedsel is.

Zilvervisjes bestrijden is een grote uitdaging. Ze kunnen namelijk tot 20 eitjes per dag leggen en tot drie jaar oud worden. Ze kunnen in hun leven dus zeer veel nakomelingen krijgen. Bovendien krijgen die zelf ook nakomelingen zodat een zilvervisjes plaag op de loer ligt.

Papiervisjes bestrijden

Zilvervisjes worden vaak aangezien voor ovenvisjes of papiervisjes. Dat is ook niet gek, want deze diertjes zijn uiterlijk amper van elkaar te onderscheiden. Ze zijn vooral te herkennen aan de leefomgeving.

Ovenvisjes komen voor op goed verwarmde plaatsen zoals de naam al zegt.  Denk aan keukens en bakkerijen. Papiervisjes komen algemeen voor in verwarmde gebouwen. Ze zijn vaak te vinden in bijvoorbeeld archieven of verhuisdozen.

Zilvervisjes geven daarentegen de voorkeur aan koelere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn dan ook te vinden in badkamers, kelders en zolders.

We bestrijden hoe dan ook alle soorten als professioneel plaagdierenbedrijf.

Werkgebied

We zijn gevestigd in Heeswijk-Dinther. Het bestrijden van zilvervisjes en aanverwanten doen we dan ook in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:

Den Bosch + Schijndel + Veghel + Uden + Nistelrode + Heesch + Heeswijk-Dinther + Oss

Waarom PD Ongediertebestrijding

  • Gecertificeerde ongediertebestrijder (EVM, Arbo)
  • Niet goed:kom terug garantie
  • Goede, veilige bestrijdingsmiddelen
  • Servicegericht: we ruimen alles op, niet alleen het ongedierte

Wij zijn dus een professionele ongediertebestrijder waar kwaliteit voorop staat.

Zilvervisjes bestrijden kosten

De kosten van zilvervisjes bestrijden is van geval tot geval verschillend. Het ligt o.a. aan de omvang van de plaag en uw woonsituatie. Neem contact op met mij voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave. Ik ben te bereiken op 06 13 70 32 34, per e-mail: pierredijkhoff@outlook.com of via onderstaand formulier.

-- Wij bestrijden o.a. het volgende ongedierte --

Snel antwoord, snel actie!

Last van ongedierte? Neem direct en vrijblijvend contact op

U kunt het contactformulier gebruiken, maar bellen met 06 13 70 32 34 of e-mailen naar info@pd-ongediertebestrijding.nl mag ook.