Verdelgen van o.a. wespen, fruitvliegen en vliegen

Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen en bestrijden is iets wat we veel doen. Zeker in de nazomer, als de overlast doorgaans het grootst is.

Wij verwijderen een wespennest snel, veilig en vakkundig. Zodat u snel van de overlast verlost bent. Of het nest nu in de grond, op zolder, in een spouwmuur of in een dakgoot zit.

Werkgebied

Wespennesten verwijderen doen we in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:

Den Bosch + Schijndel + Veghel + Uden + Nistelrode + Heesch + Heeswijk-Dinther + Oss

Waarom PD Ongediertebestrijding

  • Gecertificeerde ongediertebestrijder (EVM, Arbo)
  • Niet goed:kom terug garantie
  • Goede, veilige bestrijdingsmiddelen
  • Servicegericht: we ruimen alles op, niet alleen het ongedierte

Wij zijn dus een professionele ongediertebestrijder waar kwaliteit voorop staat.

Wespennesten verwijderen kosten​

De kosten van wespennesten verwijderen is van geval tot geval verschillend. Het ligt o.a. aan de omvang van de plaag en uw woonsituatie. Neem contact op met mij voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave. Ik ben te bereiken op 06 13 70 32 34, per e-mail: pierredijkhoff@outlook.com Of vul het formulier hiernaast in.

 

Contact wespenbestrijding

wespen bestrijden bernheze gemeente e.o.

Wespennest in huis en muur

De meeste overlast geven agressieve wespen in de directe woonomgeving: in huizen dus. Wespen bouwen graag nesten in muren en spouwen. Zeker als ze in uw huis zelf zitten is dit natuurlijk uiterst ongewenst. Zoals aangegeven kunnen we u dan ook helpen.

Wespennest in grond en tuin

Ook in de grond komen vaak wespennesten voor. Ook deze ruimen we vakkundig op, zodat u ongestoord in de tuin kunt zitten.

Bijen en hommels

We krijgen ook vaak de vraag, of we bijen en hommels bestrijden. Bijen en hommels zijn echter beschermde dieren. Hun nesten of zwermen worden daarom voor de goede orde niet door ons bestreden. Als u hier last van heeft kunt u het beste contact opnemen met een imker in de buurt.

-- Wij bestrijden o.a. het volgende ongedierte --

Snel antwoord, snel actie!

Last van ongedierte? Neem direct en vrijblijvend contact op

U kunt het contactformulier gebruiken, maar bellen met 06 13 70 32 34 of e-mailen naar info@pd-ongediertebestrijding.nl mag ook.