Verdelgen van o.a. wespen, fruitvliegen en vliegen

Vliegenplaag bestrijden

Op een vliegenplaag zit niemand te wachten. Ze zorgen voor overlast en zijn bovenal ook schadelijk voor de gezondheid van mens en dier. Een normale huisvlieg bijvoorbeeld is al overbrenger van veel ziektes zoals salmonella. En dan hebben we het nog niet over groene vleesvliegen.

Normaliter kunt u vliegen grotendeels buiten de deur houden door etenswaren niet open en bloot te laten staan en goed schoonmaken. Ook het weren door horren is sterk aan te raden, evenals een vliegenlamp. Deze maatregelen gelden overigens in het algemeen bij het weren van (vliegend) ongedierte. Soms helpt dit echter niet. Zeker als u niet weet waar de vliegenplaag door ontstaat is het zaak, een professionele ongediertebestrijder in de arm te nemen.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vliegen bestrijden in huis en buiten doen we namelijk  snel, veilig en vakkundig. Zodat de vliegenoverlast snel verleden tijd is. Dat doen we in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:

Den Bosch + Schijndel + Veghel + Uden + Nistelrode + Heesch + Heeswijk-Dinther + Oss

Waarom PD Ongediertebestrijding

  • Gecertificeerde ongediertebestrijder (EVM, Arbo)
  • Niet goed:kom terug garantie
  • Goede, veilige bestrijdingsmiddelen
  • Servicegericht: we ruimen alles op, niet alleen het ongedierte

Wij zijn dus een professionele ongediertebestrijder waar kwaliteit voorop staat.

Vliegen bestrijden verwijderen kosten

De kosten van vliegen bestrijden is van geval tot geval verschillend. Het ligt o.a. aan de omvang van de plaag en uw woonsituatie. Neem contact op met mij voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave. Ik ben te bereiken op 06 13 70 32 34, per e-mail: pierredijkhoff@outlook.com of via onderstaand formulier.

 

 

-- Wij bestrijden o.a. het volgende ongedierte --

Snel antwoord, snel actie!

Last van ongedierte? Neem direct en vrijblijvend contact op

U kunt het contactformulier gebruiken, maar bellen met 06 13 70 32 34 of e-mailen naar info@pd-ongediertebestrijding.nl mag ook.