Verdelgen van o.a. kakkerlakken, mieren en vlooien

Mieren bestrijden

Wat te doen tegen mieren? Ons bellen! Mieren bestrijden doen we namelijk snel, veilig en vakkundig.

Zodat u snel van de mierenplaag en overlast verlost bent. Waar het mierennest ook zit. Dat doen we in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:

Den Bosch + Schijndel + Veghel + Uden + Nistelrode + Heesch + Heeswijk-Dinther + Oss

Waarom PD Ongediertebestrijding

  • Gecertificeerde ongediertebestrijder (EVM, Arbo)
  • Niet goed:kom terug garantie
  • Goede, veilige bestrijdingsmiddelen
  • Servicegericht: we ruimen alles op, niet alleen het ongedierte

Wij zijn dus een professionele ongediertebestrijder waar kwaliteit voorop staat.

Mieren bestrijden kosten

De kosten van mieren bestrijden is van geval tot geval verschillend. Het ligt o.a. aan de omvang van de plaag en uw woonsituatie. Neem contact op met mij voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave. Ik ben te bereiken op 06 13 70 32 34, per e-mail: pierredijkhoff@outlook.com of via onderstaand formulier.

Mieren in huis

Mieren binnen in huis geven doorgaans de meeste overlast. Zeker in de keuken, waar ze doorgaans vaak op zoetigheid af komen. Hinderlijk en onhygiënisch. Wij kunnen ervoor zorgen dat u snel van de overlast af bent. Of het nu om zwarte of rode mieren gaat, of vliegende mieren en faraomieren.

Mieren buiten

Ook buiten kunnen ze op sommige plaatsen voor overlast zorgen. Denk vooral aan terrassen en gazons, waar vaak kinderen of huisdieren te vinden zijn. Mieren verdedigen hun nesten fe en het komt dan ook dikwijls voor dat een hond of kind onder de mieren zit bij het verstoren van een nest. Dat wilt u natuurlijk niet meemaken. Daarnaast kunnen mieren voor het verzakken van bestrating zorgen. Voor mieren verdelgen buiten bent u bij ons ook aan het juiste adres.

-- Wij bestrijden o.a. het volgende ongedierte --

Snel antwoord, snel actie!

Last van ongedierte? Neem direct en vrijblijvend contact op

U kunt het contactformulier gebruiken, maar bellen met 06 13 70 32 34 of e-mailen naar info@pd-ongediertebestrijding.nl mag ook.