Verdelgen van o.a. kakkerlakken, mieren en vlooien

Kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlak is niet zomaar hinderlijk ongedierte. Deze oeroude en taaie diertjes vormen namelijk een hoog risico voor de gezondheid…

Ze dragen ernstige ziekten bij zich, waaronder:

  • salmonella
  • dysenterie
  • gastro-enteritis
  • tyfus

Vooral voor mensen met een lagere weerstand, zoals kinderen, ouderen of zieken vormen ze een risico. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken. Een kakkerlak in huis moet u dus niet willen. Het is zaak dit ongedierte te bestrijden en buiten de deur te houden!

Kakkerlakken planten zich bovendien snel voort. Om te voorkomen dat er een heuse kakkerlakkenplaag komt is snel bestrijden van groot belang. Wij besstrijden en verdelgen ze vakkundig en snel. Neem direct met ons contact op voor een afspraak.

Werkgebied

We zijn gevestigd in Heeswijk-Dinther. Het bestrijden van kakkerlakken doen we dan ook in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:

Den Bosch + Schijndel + Veghel + Uden + Nistelrode + Heesch + Heeswijk-Dinther + Oss

Waarom PD Ongediertebestrijding

  • Gecertificeerde ongediertebestrijder (EVM, Arbo)
  • Niet goed:kom terug garantie
  • Goede, veilige bestrijdingsmiddelen
  • Servicegericht: we ruimen alles op, niet alleen het ongedierte

Wij zijn dus een professionele ongediertebestrijder waar kwaliteit voorop staat.

Kakkerlakken bestrijden kosten

De kosten van kakkerlakken bestrijden is van geval tot geval verschillend. Het ligt o.a. aan de omvang van de plaag en uw woonsituatie. Neem contact op met mij voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave. Ik ben te bereiken op 06 13 70 32 34, per e-mail: pierredijkhoff@outlook.com of via onderstaand formulier.

-- Wij bestrijden o.a. het volgende ongedierte --

Snel antwoord, snel actie!

Last van ongedierte? Neem direct en vrijblijvend contact op

U kunt het contactformulier gebruiken, maar bellen met 06 13 70 32 34 of e-mailen naar info@pd-ongediertebestrijding.nl mag ook.